Tietoturvallisuus hallintaan PK-yrityksissä

 

Tietoturva-asioiden kokonaisuus koostuu useista osa-alueista, käytännöistä, prosesseista ja tehtävistä. Monitahoisen kokonaisuuden takia pienten yritysten on hankalaa ottaa selvää tietoturvariskeistään kohtuullisella vaivalla ja kustannuksilla.

CastilSec on Suomessa kehitetty ja kustannustehokas verkkopalvelu, joka antaa käytännön neuvoja sopivan turvatason saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi tietoturvallisuuden jokaisella osa-alueella.

Varsinkin suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä sekä sosiaali- ja terveyspalveluissa toimivat yritykset joutuvat usein todistamaan turvatasonsa asiakkailleen. Mutu-tuntuma ei enää ole riittävä vastaus luottamuksellisissa asiakassuhteissa.

CastilSec on turvallinen verkkopalvelu

CastilSec Expert –verkkopalvelu sopii erinomaisesti tietoturvallisuuden varmistamiseen pienehköissä yrityksissä. Internetin kautta käytettävä CastilSec antaa suosituksia ja käytännön neuvoja sopivan tietoturvatason saavuttamiseksi ja säilyttämiseksi kaikkialla siellä, missä yrityksen tietoa esiintyy. Kaikki tietoturvallisuuden osa-alueet – esimerkiksi tietokoneet, mobiililaitteet, sähköposti, www-sivut, pilvipalvelut, henkilöstön ohjeistus ja toimitilat – tulevat otetuksi huomioon.

CastilSecin käyttäminen on helppoa ja onnistuu ilman aiempaa kokemusta tietoturvallisuudesta.

 

Lue tästä lisää CastilSecin ominaisuuksista ja versioista

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous